ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μαρίνα Φιλιππίδου

Δεν θα χαρακτήριζα ποτέ τον εαυτό μου φαβορί


Εκεί που τραγουδούσε στο αμάξι, στο μπάνιο και γενικά όπου αισθανόταν άνετα, βρέθηκε πριν από περίπου έναν μήνα να διαγωνίζεται στο πλατό του Mega για το φιλανθρωπικό show DanSing for Υou.
Η Μαρίνα Φιλιππίδου μαζί με τον Σταύρο Κωνσταντίνου κατάφεραν με τις live εμφανίσεις τους να ενθουσιάσουν κριτική επιτροπή αλλά και κοινό, εξασφαλίζοντας μάλιστα αρκετές φορές πολύ ψηλές βαθμολογίες. Στο 6ο live βάζουν τα δυνατά τους γι’ ακόμη μια δυνατή εμφάνιση, με σκοπό να φτάσουν στον τελικό. Θα τα καταφέρουν;

Τα media σας παρουσιάζουν μαζί με τον Σταύρο Κωνσταντίνου ως το απόλυτο φαβορί του DanSing for Υou.  Το αισθάνεσαι;
Αισθάνομαι όμορφα που μαζί με τον Σταύρο πάμε την επόμενη Κυριακή στο 6ο live, κι ευχαριστώ τον κόσμο που με τις ψήφους του μας έχει δώσει το εισιτήριο γι’αυτό. Τον χαρακτηρισμό «φαβορί» δε θα τον προσέδιδα ποτέ στον εαυτό μου, είναι όλα τα παιδιά «δυνατά χαρτιά»!
 
Αν λάβουμε υπόψη τα τραγούδια που επιλέγετε κάθε Κυριακή να ερμηνεύετε στα live του show, θα έλεγε κανείς πως έχετε βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη.
Ψάχνουμε συνεχώς διάφορα τραγούδια, δοκιμαζόμαστε σ’ αυτά, αλλά πάντα στο τέλος καταλήγουμε να ερμηνεύουμε τραγούδια που μιλούν στην ψυχή και την καρδιά μας. Με τον Σταύρο έχουν ταιριάξει τα χνότα μας και αρέσει και στους δυο μας η ίδια μουσική. Όπως λέει και ο Σταύρος, ανήκουμε και οι δυο μας σε μια παλιομοδίτικη σχολή μουσικής. Αυτά τα τραγούδια μας αρέσουν, αυτά μας εκφράζουν.

Αισθάνθηκες τον ανταγωνισμό με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους;
Αισθάνομαι τα υπόλοιπα παιδιά σαν συνάδελφους και σαν συναγωνιστές απέναντι σε έναν κοινό στόχο. Περνάμε όμορφα στο show, έχουμε γίνει μια ωραία παρέα, από την οποία κανένας δε θέλει να βγει. Δεν είναι αγώνας δρόμου, είναι μια συλλογική προσπάθεια που γίνεται για κάτι πέραν από εμάς.

Τι να περιμένουμε από σένα και τον Σταύρο Κωνσταντίνου στο 6ο live του DanSing for Υou;
Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη το ψάχνουμε… Πρέπει πρώτα να καταφέρουμε να βρεθούμε με τον Σταύρο για πρόβα, μιας και μου βγήκε λίγο πολυάσχολος! (Γέλιο)

 


Tags: Μαρίνα Φιλιππίδου, people, gossip, celebs, DanSing for You

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)