ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Πόσo στοιχίζει το look της Amal Alamuddin

Κατρίνα Πίτρακκου


 • Φόρεμα Camillo Bona $1800, Snakeskin γόβες Manolo Blahnik $935.

  Φόρεμα Camillo Bona $1800, Snakeskin γόβες Manolo Blahnik $935.

 • Γυαλιά ηλίου Balenciaga $360

  Γυαλιά ηλίου Balenciaga $360

 • Chanel tweed skirt suit από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012.

  Chanel tweed skirt suit από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012.

 • Δερμάτινο ντοσιέ T. Anthony $195

  Δερμάτινο ντοσιέ T. Anthony $195

 • Γυαλιά ηλίου Prada

  Γυαλιά ηλίου Prada

 • H διαμαντένια βέρα φημολογείται πως έχει στοιχίσει 6 εκατομμύρια ευρώ.

  H διαμαντένια βέρα φημολογείται πως έχει στοιχίσει 6 εκατομμύρια ευρώ.

 • Δερμάτινη Τσάντα Ballin $1690

  Δερμάτινη Τσάντα Ballin $1690

Η επίσκεψη της Amal Clooney στην Αθήνα, όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και του ξένου τύπου, μεταξύ αυτών και της αμερικάνικης Vogue. Η 36χρονη δικηγόρος, από τότε που έβαλε βέρα στο δεξί, αποθεώνεται από τον κόσμο της μόδας για το αριστοκρατικό look της και την κομψότητά της και οι εμφανίσεις της αναλύονται από τα fashion blogs.

Ένα κομψό φόρεμα επέλεγε για την εμφάνισή της το πρωί της Δευτέρας, η Amal και το διάσημο περιοδικό μόδας δεν έχασε χρόνο και ανέλυσε το look της. Σύμφωνα λοιπόν με την αμερικάνικη Vogue το σύνολο της στοιχίζει 4980 δολάρια (€3.885). Φυσικά από αυτά εξαιρείται η διαμαντένια βέρα που φημολογείται πως έχει στοιχίσει 6 εκατομμύρια ευρώ. Το φόρεμα της κυρίας Clooney μπορεί να μην ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο το Giambattista Valli φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στην Βενετία, όμως είχε την υπογραφή του οίκου Camillo Bona, ενώ οι snakeskin γόβες της του Manolo Blahnik.

Για την δεύτερη μέρα και την ξενάγησή της στο Μουσείο της Ακρόπολης, η Amal επέλεξε ένα λευκό Chanel tweed suit από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012. Αντί για τα γυαλιά ηλίου του οίκου Balenciaga, αυτή τη φορά επέλεξε ένα ζευγάρι Prada. Και για την συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε την τσάντα του οίκου Ballin που έχει το όνομά της (Amal bag), μόνο που αυτή την φορά ήταν σε μάυρο χρώμα, ενώ κρατούσε και το επαγγελματικό της ντοσιέ Τ.Anthony.

;


Tags: Amal Alamuddin, Clooney, Αθήνα, look, κόστος, στυλ, Chanel

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)