ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε την Super Restorative Night, της Clarins

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Super Restorative Night Clarins

    Super Restorative Night Clarins

Οι τυχερές του διαγωνισμού είναι οι:

  • Δανάη Παπαϊωάννου, Λευκωσία
  • Έλενα Ιωαννίδου, Λάρνακα
  • Λίλυ Ευαγγέλου, Λεμεσός

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ και κερδίστε την Super Restorative Night cream, της Clarins, αξίας €116.Ο Διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 6 Οκτωβρίου και θα κληρωθούν 3 τυχερές.

Η Clarins καινοτομεί ξανά!

Η Clarins έχει επωφεληθεί από τις σημαντικές  ανακαλύψεις πίσω από την νέα Super Restorative Day και τώρα προσφέρει στις γυναίκες φροντίδα  ομορφιάς για την νύχτα. Αυτή η εντατική αντιγηραντική φροντίδα δέρματος  με τη δράση αναπλήρωσης πολλαπλών επιπέδων
ενσωματώνει μια σημαντική ανακάλυψη στον αγώνα κατά των σημαδιών γήρανσης.

Τώρα έχει την ικανότητα να βοηθήσει στην μείωση της εμφάνισης των σκούρων κηλίδων που σχετίζονται με την ηλικία, για αποκατάσταση μιας ομοιόμορφης επιδερμίδας το πρωί. Έλλειψη σφριγηλότητας, χαλάρωση, βαθιές ρυτίδες, σημάδια ηλικίας....είναι η ιδανική κρέμα νύχτας για καταπολέμηση όλων των σημαδιών γήρανσης για σχεδόν 8 στις 10 γυναίκες. Η Clarins απέδειξε ότι το fibro - blast, ένα σημαντικό κύτταρο το οποίο εναρμονίζει την σωστή λειτουργία των κυττάρων, είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση των δύο πιο σημαντικών σημαδιών γήρανσης: έλλειψη σφριγηλότητας και κηλίδες ηλικίας.

Κατά την εμμηνόπαυση παρουσιάζεται διαταραχή στην λειτουργία του συγκεκριμένου κυττάρου και μείωση παραγωγής κολλαγόνου με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται χαλάρωση, βαθιές ρυτίδες, έλλειψη σφριγηλότητας και κηλίδες ηλικίας. Η Clarins καινοτομεί ξανά καθώς αυτή η σημαντική επιστημονική ανακάλυψη ενώνει δυνάμεις με την φύση και μαζί στοχεύουν τις σκούρες κηλίδες που σχετίζονται με την ηλικία.
Στην φόρμουλα της νέας Super Restorative Night εμπεριέχεται η τελευταία ανακάλυψη φυτικού εκχυλίσματος το οργανικό φυτό Montpellier rock-rose, το οποίο μειώνει την ένταση των σκούρων κηλίδων κατά 49% σε μόνο δύο μήνες. Καθώς η ένταση των σκούρων κηλίδων μειώνεται το δέρμα φαίνεται πιο ομοιόμορφο, σφριγηλό και ορατά πιο νέο.

 

 

 


Tags: Super Restorative Night, Clarins, διαγωνισμός, Σεπτέμβριος, ομορφιά, γυναίκα, night cream

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ