ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ

Σπαγγετίνι με κάβουρα

Αθηνά Λοϊζίδου


Δεν είναι παράξενο που σε πολλά εστιατόρια βρίσκουμε αυτό το πιάτο στα μενού. Είναι ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, στο σωστό ψήσιμο και στην αρμονία των υλικών. Επιλέξετε καλά μακαρόνια και φρέσκα υλικά. Εάν δεν θα ψήσετε ολόκληρο καβούρι, θεωρώ ότι το τριμμένο, φρέσκο καβούρι στα ψυγεία των υπεραγορών είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτό το πιάτο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στη νέα ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου, athenarecipes.com


Tags: Σπαγγετίνι με κάβουρα, μακαρόνια, πάστα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)