ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Target ''καλεί'' Altuzarra

newsroom must


  • O σχεδιαστής συνεργάστηκε με το Target για μια limited edition συλλογή.

    O σχεδιαστής συνεργάστηκε με το Target για μια limited edition συλλογή.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου οι λάτρεις του οίκου Altuzarra έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν κομμάτια του, σε πιο προσιτές τιμές μέσω της συνεργασίας του σχεδιαστή με τα καταστήματα Target.

Η αντιπρόεδρος της ένδυσης για τα καταστήματα Target, Trish Adams δήλωσε ότι πάντα ψάχνουν σχεδιαστές που εμπνέεουν τους πελάτες της εταιρείας Target και ο σχεδιαστής του οίκου Altuzarra είναι ο κατάλληλος αφού με το πάθος του για την δημιουργία, κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται σίγουρες για τις επιλογές τους.

Για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2014-2015 o καλλιτεχνικός διευθυντής Joseph Altuzarra δημιουργεί μια limited edition συλλογή, η οποία θα περιλαμβάνει περίπου 50 κομμάτια με ready to wear ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Μια συλλογή που αποπνέει την αίσθηση εμπιστοσύνης, κομψότητας και δύναμης με τιμές να αρχίζουν από 13 και να φτάνουν μέχρι τα 70 ευρώ.

Extra Info: Την συλλογή Altuzarra X Target μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω του online καταστήματος net-a-porter.com αλλά αυτό απαιτεί γρηγοράδα, αν σκεφτούμε ότι οι προηγούμενες συνεργασίες των σχεδιαστών με τα καταστήματα Target έγιναν sold out από τις πρώτες ώρες.

 


Tags: Target, Altuzarra, συλλογή, high street, Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-15, fashion news

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)