ΟΜΟΡΦΙΑ

Terracotta Sun Celebration: Η γιορτή του ήλιου

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Terracotta Sun Celebration: Guerlain

    Terracotta Sun Celebration: Guerlain

O Guerlain, γιορτάζοντας την 30η επέτειο από την κυκλοφορία της πρώτης bronzing powder προτείνει για το καλοκαιρινό μακιγιάζ ονειρεμένα ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, με προσανατολισμό την πηγή του ήλιου! Μην χάνετε λεπτό, διότι αρκετά από τα προϊόντα κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό. Terracotta Sun Celebration: Η γιορτή του ήλιου!

Η ιστορία ξεκινά το 1984 όταν ο οίκος Guerlain δημιούργησε την πρώτη πούδρα τερακότας, ένα μυστικό ομορφιάς που διαδόθηκε από γυναίκα σε γυναίκα και διατηρείται μέχρι και σήμερα.

Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια της, η Terracotta Sun Celebration σε μια θήκη κόσμημα, προσφέρει μέσα σε 3 δευτερόλεπτα ό,τι θα κερδίζατε μετά από 3 εβδομάδες διακοπών, αλλά χωρίς να εκθέσετε την εύθραυστη επιδερμίδα σας στις ακτίνες του ήλιου, σε μια συλλεκτική έκδοση.

Παγκόσμια πρώτη στις πωλήσεις των bronzing powder, με τη μυστική της φόρμουλα συνδυάζει την πούδρα με το ρουζ και χαρίζει το χάδι του ήλιου στο πρόσωπο.

Με μια ιδιαίτερα απαλή και ελαφριά σύνθεση δίνει λάμψη υγείας συνδυάζοντας το φλογερό πορτοκαλί, το ηλιοκαμένο καφέ, τις ροζ αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος και το χρυσό λαμπύρισμα ανάλογα με τη διάθεσή σας. Το απαλό της άρωμα φέρνει στον νου εξωτικούς προορισμούς, ενώ με κάθε άγγιγμα η υφή της επιδερμίδας κερδίζει φρεσκάδα, φωτεινότητα και φυσική λάμψη που διαρκεί.

Editor's tip: Για να δείχνετε ηλιοκαμένη χωρίς ήλιο ή για να κάνετε πιο έντονο το φυσικό μαύρισμα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη μέθοδο 3 του οίκου Guerlain.

Mέθοδος Τρία

  1. Απλώστε με το πινέλο την πούδρα από το μέτωπο προς τα ζυγωματικά, σχηματίζοντας τον αριθμό 3 και στις δύο πλευρές.
  2. Ακολουθείστε την ίδια κίνηση από τα ζυγωματικά προς το πηγούνι, αγγίζοντας απλά και την περιοχή του λαιμού.
  3. Τέλος, περάστε με τις αποχρώσεις του ρουζ τις κορυφές των ζυγωματικών, ώστε να κερδίσετε ένα αποτέλεσμα φυσικό, φρέσκο και γεμάτο λάμψη.Tags: Guerlain, Terracotta Sun Celebration, ομορφιά, bronzing powder

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)