ΟΜΟΡΦΙΑ

Sun your skin in a new light

Γαβριέλα Αγησιλάου


  • Sun your skin in a new light: Sensitive areas protective stick SPF50+ UVA, stick 8gr.

    Sun your skin in a new light: Sensitive areas protective stick SPF50+ UVA, stick 8gr.

Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι απλά χρειάζονται ένα προϊόν με φίλτρα προστασίας που να αναστέλλει την βλαβερή ακτινοβολία. Σήμερα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα: να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες τις ηλιακές ακτίνες, για να αυξήσετε την προστασία του δέρματος σας.

Τα νέα φίλτρα της σειράς Sun από τον οίκο diego dalla palma, είναι φυσικά φωτο-ενεργά συστατικά που προστατεύουν το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και τις κυτταρικές βλάβες, μετατρέποντας την ηλιακή ενέργεια σε φωτοθεραπεία που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Για ένα πιο φωτεινό, διαρκές και υγειές μαύρισμα.

Η καινούργια αυτή σειρά, χρησιμοποιώντας τα πιο πρόσφατα ευρήματα  επιστημονικών ερευνών, στην αντηλιακή προστασία, έχει μετατραπεί σε κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή προστασία.

Εκμεταλλεύεται την ευεργετική δράση του ήλιου και προστατεύει την υγεία και την νεανικότητα του δέρματος σας.
Αυτό είναι εφικτό, μέσω της φωτο-δυναμικής δράσης και των προηγμένης τεχνολογίας φίλτρα στα προϊόντα, που τους προσδίδουν μια τρίπτυχη ενεργή άμυνα, προστατεύοντας την ομορφιά του δέρματος.

Sensitive areas protective stick SPF50+ UVA, stick 8gr.

Σχεδιασμένο για τις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως η μύτη, τα χείλη και το στήθος. Επίσης είναι ιδανικό για τοπική προστασία σε ελιές, ουλές, σημάδια και τατουάζ. Ιδεώδες για χρήση στο βουνό και στα θαλάσσια σπορ. Δεν περιέχει αρώματα, parabens, ορυκτά έλαια, benzophenone-3 και είναι ιδανικό για ευαίσθητο αντιδραστικό δέρμα και παιδιά.

 Σε επιλεγμένα Ινστιτούτα Αισθητικής και SPA. Αντιπρόσωποι Relia Trading.


 


Tags: Sensitive areas protective stick SPF50+ UVA, stick 8gr, sun, skin, diego dalla palma, ομορφιά, επιδερμίδα, προστασία

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)