ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Victoria Beckham: Το φόρεμα που έβαλε στο πρώτο ραντεβού με τον David

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Ένα μικρό πορτοκαλί φόρεμα επέλεξε η Queen V για το πρώτο της ραντεβού με τον David.

    Ένα μικρό πορτοκαλί φόρεμα επέλεξε η Queen V για το πρώτο της ραντεβού με τον David.

Τί φόρεσε η Victoria στο πρώτο της ραντεβού με τον David Beckham; Την αποκάλυψη ήλθε να την κάνει η ίδια ανεβάζοντας το φόρεμα που έβαλε όταν πρωτοπήγε να συναντήσει τον καλό της χθες στα social media.

Η Queen V. αποφάσισε να τιμήσει το 'Throwback Thursday' με τον κατάλληλο τρόπο, ανεβάζοντας τρία διαφορετικά σύνολα από το παρελθόν που φορούσε σε σημαντικές στιγμές της ζωής της. Φυσικά η απόφαση τί να φορέσεις σε ένα πρώτο ραντεβού με τον άσσο των γηπέδων είναι και η πιο δύσκολη γι' αυτό και συγκέντρωσε τα περισσότερα likes. Πρόκειται για ένα μίνι πορτοκαλί φόρεμα, με ζώνη στη μέση, παρόμοιο με εκείνο που φορούσε σε video clip των Spice Girls. Με διαφορετικό look από το σημερινό η Victoria του τότε δεν είχε καμία σχέση με την Victoria του τώρα. Η ίδια έγραψε κάτω από την φωτογραφία 'Κοιτάξτε τί βρήκα. Το φόρεμα που έβαλα στο πρώτο μου ραντεβού με τον David. Τόσο cute!!' ενώ ακολούθησαν πολλές καρδούλες.

Στη συνέχεια το fashion icon ανέβασε μια φωτογραφία με το φόρεμα του Marc Jacobs που έβαλε το 2008 στα CFDA Awards, ενώ αμέσως μετά ένα φόρεμα που έβαλε στην πρώτη της εγκυμοσύνη γράφοντας 'Τώρα κοιτάξτε τί βρήκα! Ένα φόρεμα εγκυμοσύνης. Ο Brooklyn στην κοιλίτσα μου!'.


Tags: Victoria Beckham, φόρεμα, ραντεβού, David Beckham, στυλ, μόδα

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)