ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Η απάντηση της Rihanna για την 'γυμνή' εμφάνισή της στα CFDA

Κατρίνα Πίτρακκου


  • H RiRi απάντησε με χιούμορ στους επικριτές της.

    H RiRi απάντησε με χιούμορ στους επικριτές της.

  • video

Ο κόσμος της μόδας και όχι μόνο της είχε αφιερώσει την χθεσινή μέρα. Μετά την εμφάνισή της άλλωστε το βράδυ της Δευτέρας στο κόκκινο χαλί των CFDA Awards δεν θα μπορούσε να μην δημιουργηθεί ντόρος γύρω από το όνομά της με τα social media να πέρνουν φωτιά με άλλους να την αποθεώνουν και άλλους να την στήνουν στον τοίχο. Η απάντηση από την Rihanna για όσους 'αηδίασαν' με την γυμνή εμφάνισή της ήρθε από το κόκκινο χαλί.

Αφού παρέλαβε το βραβείο του fashion icon από τα χέρια της Σιδηράς Κυρίας της μόδας, Anna Wintour, η RiRi βρέθηκε στο κόκκινο χαλί και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αφού ανέφερε πως για να γιορτάσει τη νίκη της ετοίμασε ένα μικρό δείπνο για τους φίλους της από τον χώρο της μόδας, το κορίτσι από τα Barbados σε ερώτηση αν θα φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Adam Selman και σε έξοδό της μετά τα βραβεία, με χιούμορ απάντησε 'Ναι, γιατί όχι; Σε ενοχλεί το στήθος μου; Είναι καλυμμένο με κρύσταλλα Swarovski κορίτσι μου'.

Ένα είναι το σίγουρο. Η Rihanna με την χθεσινή εμφάνισή της όχι μόνο πήρε την εκδίκησή της μετά την διαγραφή του λογαριασμού της στο Instagram για τις γυμνές φωτογραφίες που ανέβαζε, αλλά κατάφερε να κάνει την πιο statement εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, κάνοντας όλους να μιλούν γι' αυτήν. Δεν είναι άλλωστε αυτό που πρέπει να κάνει ένα fashion icon;  


Tags: Rihanna, CFDA Awards, red carpet, εμφάνιση, celebs, απάντηση, fashion icon

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)