ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Woman on Top

Μαρία Κορινθίου: ''Ωραίοι άντρες υπήρξαν κι άλλοι στη ζωή μου''


  • «Δεν δέχομαι να γράφουν ή να λένε οτιδήποτε για το παιδί μου. Για μένα ας πουν ό,τι θέλουν. Όχι για το παιδί μου»

    «Δεν δέχομαι να γράφουν ή να λένε οτιδήποτε για το παιδί μου. Για μένα ας πουν ό,τι θέλουν. Όχι για το παιδί μου»

Μια από τις πιο ωραίες ελληνίδες ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε ένα από τους πιο γοητευτικούς έλληνες ηθοποιούς. Επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα επιδεικνύοντας τις φωνητικές της ικανότητες στο Just the two of us, μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής, ανανεωμένη και σε τέλεια φόρμα. Απολαμβάνει τη μητρότητα και τον έγγαμο βίο, κινεί αγωγές σε όσους τη δυσφημίζουν και ξέρει καλά πώς να κρατάει το φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω της.

Άλλαξε κάτι μετά το γάμο; Ουσιαστικά όχι. Είναι, όμως, κι ένα παιχνίδι του μυαλού που σε κάνει να νιώθεις μετά το γάμο δέκα φορές περισσότερη συντροφικότητα, νιώθεις ότι είναι ο άντρας σου, νιώθει ότι είναι η γυναίκα του. Υπάρχει μάλλον περισσότερο δέσιμο. Κοιτάς τη βέρα στο χέρι σου και λες «είμαι παντρεμένη».

Αληθεύει ότι ποτέ δεν ονειρευόσουν γάμο και νυφικό; Ναι, βέβαια. Είναι αυτό που λένε «μην λες μεγάλα λόγια». Σκεφτόμουν συνεχώς πως «δεν θέλω να παντρευτώ, δεν θέλω να έχω παιδί και οικογένεια», ενώ στην οικογένειά μου έλεγα «μην με ζαλίζετε, αφήστε με μόνη μου». Τελικά, πάντα υπάρχει κάποιος που σε κάνει να αλλάζεις κοσμοθεωρία.

Ως γνωστόν, γνωριστήκατε στα βραβεία Johnny Walker Man of the Year. Η Κύπρος είναι το σημείο αναφοράς σας; Ακριβώς. Η Κύπρος, αποτελεί για μας μια πολύ ωραία ανάμνηση. Είναι ο τόπος όπου γνωριστήκαμε, εκεί όπου ξεκίνησε η μικρή μας ιστορία.

Η «έλξη» υπήρξε επειδή ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένας πολύ ωραίος άντρας ή επειδή είδες κάτι άλλο πάνω του; Όχι, δεν ήταν μόνο επειδή είναι ένας ωραίος άντρας. Αυτό δεν μου λέει κάτι. Ωραίοι άντρες υπήρξαν κι άλλοι στη ζωή μου. Δεν έχει σημασία αυτό. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι ο Γιάννης είναι και ωραίος άντρας, αλλά υπήρξε και τρομερή χημεία μεταξύ μας.

Η πρόταση πώς έγινε; Με ένα φιλί. Με φίλησε και είχε το δαχτυλίδι στο στόμα.

Σε στεναχώρησαν κάποια πράγματα που ακούστηκαν σε σχέση με το πόσο αυστηρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας στο γάμο σας; Στην αρχή με στεναχώρησε και με εκνεύρισε γιατί τα κανάλια μίλησαν για πράγματα που δεν υπήρχαν κι, όμως, τα είπαν. Είπα «παντρεύτηκα επιτέλους, αφήστε με». Ας πούμε δεν είχαμε δύτες. Είναι δυνατόν; Απλά ήταν κάποιοι άνθρωποι στην παραλία που έκαναν κατάδυση. Όντως υπήρχε ασφάλεια για συγκεκριμένο λόγο. Η λειτουργία έγινε έξω απ’ την εκκλησία που είναι μικρή και θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι οι κάμερες και οι φωτογράφοι δεν θα ήταν πάνω απ’ το κεφάλι μας την ώρα του μυστηρίου. Υπήρχε μια ανηφόρα πριν την εκκλησία. Είχα παρακαλέσει, λοιπόν, να μην την ανέβουν οι κάμερες. Δεν το σεβάστηκαν και ανέβηκαν. Αν θες τη γνώμη μου και η ασφάλεια παρεκτράπηκε, αλλά και οι δημοσιογράφοι που δεν σεβάστηκαν τις επιθυμίες του ζευγαριού που παντρευόταν. Πατούσαν το πέπλο μου, πατούσαν το νυφικό... επικράτησε ένας πανικός. Η ασφάλεια έσπρωχνε, οι δημοσιογράφοι επέμεναν...

Σκέφτεστε για δεύτερο παιδί; Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν ωραίο για την Ισμήνη να έχει κι ένα αδελφάκι. Τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης μεγαλώσαμε με αδέλφια. Όμως, πιστεύω πως είναι νωρίς ακόμα. Άμα είναι να έρθει, ας έρθει...

Δυσκολεύτηκες με τη σιλουέτα σου μετά τη γέννα; Δεν δυσκολεύτηκα, επειδή δεν έκανα δίαιτα. Ευτυχώς ανέβηκε ο μεταβολισμός μου κι έχανα κιλά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί και στη δεύτερη εγκυμοσύνη.

Πριν λίγο καιρό ένα περιοδικό έγραφε στο εξώφυλλό του «Αϊβάζης-Κορινθίου σπρώχνουν το παιδί τους στο εμπόριο για €20.000» κάτι που προκάλεσε την αντίδρασή σας και η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια. Ακριβώς. Έγραψαν εντελώς αναληθή πράγματα, ότι δηλαδή μας έκαναν πρόταση από μια εταιρεία παιδικών ρούχων να διαφημίσει η κόρη μας τις δημιουργίες τους κι εμείς δεχτήκαμε για €20.000. Ο τίτλος και το κείμενο ήταν χυδαία. Μας κατέκρινε ως γονείς κι έγραφαν ένα σωρό ανακρίβειες. Ποτέ δεν μας πρότειναν κάτι τέτοιο. Αν είχαμε πρόταση θα λέγαμε ότι όντως δεχτήκαμε ή την απορρίψαμε. Είναι κατασκευάσματα κάποιων ανθρώπων χωρίς καμία αλήθεια. Εγώ το λιγότερο που μπορώ να κάνω ως μητέρα και όχι ως δημόσιο πρόσωπο είναι, όταν βλέπω ένα τίτλο που με θίγει και με παρουσιάζει σαν «πόρνη» -τότε η κόρη μου ήταν 16 μηνών- να προσφύγω στη δικαιοσύνη για να μην υπάρξει συνέχεια. Δεν δέχομαι να γράφονται ή να λένε οτιδήποτε για το παιδί μου. Για μένα ας πουν ό,τι θέλουν. Όχι για το παιδί μου.

Έχει τελειώσει η υπόθεση; Όχι, έχει πάρει αναβολή το δικαστήριο.


Tags: Μαρία Κορινθίου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)