ΣΑΛΑΤΕΣ

Σαλάτα με ρεβίθια, ντοματίνια και άνηθο

Αθηνά Λοϊζίδου


Μια χορταστική σαλάτα που φτιάχνεται πολύ εύκολα. Να θυμάστε ότι είναι καλύτερα να ψήσετε τα δικά σας ρεβίθια παρά να χρησιμοποιήσετε τα συσκευασμένα, μιας και η γεύση τους είναι σαφώς ανώτερη. Για ευκολία, να ξέρετε ότι περίπου 300 γρ. ξηρά ρεβίθια μας δίνουν γύρω στα 700 γρ. ψημένα.

Υλικά
350 γρ. ψημένα ρεβίθια
300 γρ. ντοματίνια κομμένα στα 2
2 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο

Για τη σος
100 ml ελαιόλαδο ΑΛΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
30 ml φρέσκο χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι αλάτι
½ κουταλάκι πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε προσεκτικά. Σερβίρουμε αμέσως.


Tags: Σαλάτα με ρεβίθια, ντοματίνια και άνηθο, σαλάτες, στην κουζίνα, Αθηνά Λοϊζίδου

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)