ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Ξεκίνησε η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Η ελίτ της μόδας θα παρευρεθεί στην πρώτη σειρά για να απολαύσει τα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων με πρώτη την Σιδηρά Κυρία της μόδας, Anna Wintour.

    Η ελίτ της μόδας θα παρευρεθεί στην πρώτη σειρά για να απολαύσει τα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων με πρώτη την Σιδηρά Κυρία της μόδας, Anna Wintour.

Είναι απ' αυτές τις εποχές του χρόνου που ο κόσμος της μόδας γεμίζει τις μπαταρίες του, φιλτράρετε με ενθουσιασμό και ζει τις πιο δημιουργικές στιγμές της ζωής του. Καλά καταλάβατε. Οι εβδομάδες μόδας ξεκίνησαν με πρώτη στάση το Big Apple και την ελίτ των fashionistas να προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη για να απολαύσει τους αγαπημένους του σχεδιαστές, αλλά και για να μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές με τους φωτογράφους του δρόμου να μας εμπνέουν με τα πιο φαντασμαγορικά σύνολα από τις βασίλισσες του στυλ.

Όλα είναι έτοιμα λοιπόν στο Lincoln Center, ο χώρος όπου θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15 τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, και οι fashionistas εγκαταστάθηκαν ήδη στο Μανχάταν. Ετοιμαστείτε λοιπόν να απολαύσετε τα shows των Victoria Beckham, Proenza Schouler, Alexander Wang, Diane von Furstenberg και πολλών άλλων και να εφοδιαστείτε με γερές δόσεις μόδας. Το καλύτερό μας; Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν την ώρα των shows οι εκλεκτοί της πρώτης σειράς! Εδώ είμαστε για να σας τα μεταφέρουμε όλα τη στιγμή της δράσης. Stay Tuned!

 


Tags: εβδομάδα μόδας, Νέα Υόρκη, fashion news, Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-15

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)