ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

H Βασίλισσα δεν εγκρίνει το στυλ της Kate Middleton

Κατρίνα Πίτρακκου


  • Οι κοντές φούστες της Kate Middleton δεν αρέσουν και πολύ στην Βασίλισσα.

    Οι κοντές φούστες της Kate Middleton δεν αρέσουν και πολύ στην Βασίλισσα.

Μπορεί οι 'προσιτές' επιλογές της να την μετέτρεψαν σε style star της Μεγάλης Βρετανίας, όμως όπως φαίνεται αυτό σύντομα θα αλλάξει. Ο λόγος; Η Βασίλισσα Ελισαβετ όπως φαίνεται δεν εγκρίνει το στυλ της Kate Middleton.

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, η βασιλομήτωρ έκανε παρατήρηση στην Δούκισσα του Cambridge για το... μήκος της φούστας της, καθώς θεωρεί ότι οι κοντές φούστες δεν ταιριάζουν στο προφίλ της. Η Βασίλισσα αποφάσισε να κάνει λοιπόν έλεγχο στην γκαρνταρόμπα της Kate και μάλιστα να θέσει τους δικούς της στυλιστικούς όρους για τις εμφανίσεις της στο επερχόμενο ταξίδι της στην Αυστραλία με τον Πρίγκιπα William.

Οι πληροφορίες θέλουν την Ελισάβετ, πρώτον να επιβάλλει πιο μακριές φούστες για την Kate, και δεύτερον να θέτει στην διάθεσή της κοσμήματα και τιάρες από την πλούσια συλλογή της. Σκοπός είναι η μητέρα του Πρίγκιπα George, να αποκτήσει ένα περισσότερο 'βασιλικό' στυλ. Μάλιστα λέγεται πως για τον σκοπό αυτό, ζητήθηκε από τους αγαπημένους της σχεδιαστές, Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen και Alice Temperley να δημιουργήσουν custom made δημιουργίες για την επερχόμενη περιοδεία, ενώ η προσωπική της hair stylist παρακολουθεί μαθήματα προκειμένου να μάθει να τοποθετεί την τιάρα στο κεφάλι της Middleton. Τί άλλο θ' ακούσουμε;


Tags: Kate Middleton, Βασίλισσα Ελισάβετ, στυλ, μόδα, style icon, celebs.

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)