ΟΜΟΡΦΙΑ

Το λάδι καρύδας κάνει θαύματα

Χρύσα Γρηγορίου


Το λάδι καρύδας είναι ένα αντιοξειδωτικό έλαιο με ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες. Η καλλυντική δύναμη του οφείλεται στα λιπαρά οξέα που περιέχει, τα οποία χάρη στην μικρή μοριακή δομή τους εισέρχονται εύκολα στην τρίχα χαρίζοντας της βαθιά ενυδάτωση, μεταξένια απαλότητα και λάμψη.

Έχει την ικανότητα να πολεμάει τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες ευθύνονται για την γήρανση της επιδερμίδας μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα, από τα μαλλιά μέχρι τα νύχια. Μπορεί να μειώσει τις ρυτίδες στο πρόσωπο και το λαιμό και να κάνει τα σημάδια γήρανσης λιγότερο ορατά, είναι απολεπιστικό, θεραπεύει τους μύκητες των ποδιών, μαλακώνει ξηρές περιοχές, όπως αγκώνες και γόνατα, θεραπεύει και ανακουφίζει εγκαύματα που προκαλούνται από τον ήλιο.

How to: Χρησιμοποιήστε μια κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας σε νωπά μαλλιά σε όλο το μήκος και τις άκρες. Απλώστε το στις παλάμες σας, στριφογυρίστε και πιάστε όλα τα μαλλιά μαζί για περίπου δέκα λεπτά. Στη συνέχεια λούστε κανονικά τα μαλλιά σας με σαμπουάν και χτενίστε απαλά.

Info: Το τροπικό λάδι καρύδας μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ομορφιάς και σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.


Tags: Beauty, ομορφιά, λάδι καρύδας, coconut oil, DIY beauty

Σχόλια

(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)