ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Jeans, πλεκτό και western μποτάκια
 

Pocket size ημερολόγιο δώρο με το must Ιανουαρίου

newsroom must

Ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ κάθε γυναίκας σας κάνει δώρο το must Ιανουαρίου. Βρείτε στο νέο τεύχος του περιοδικού stylish pocket size ημερολόγιο του 2015, για να σημειώνετε κάθε ώρα και στιγμή τα ραντεβού, τις υποχρεώσεις σας και όλα όσα πρέπει να κάνετε τη νέα χρονιά για να μην το ξεχάσετε.

Σε δύο χρωματισμούς, κόκκινο και μαύρο, για να διαλέξετε όποιο εσείς επιθυμείτε και όποιο ταιριάζει με το στυλ σας, αλλά και βολικό μέγεθος για να χωρά στην καθημερινή σας τσάντα, το ημερολόγιο του 2015 περιέχει ημερομηνίες, χρήσιμες πληροφορίες, όπως διεθνείς αντιστοιχίες μεγεθών για ρούχα και παπούτσια, αλλά και τις ημερομηνίες που πραγματοποιούνται τα fashion weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε το επόμενο ταξίδι σας στις πόλεις της μόδας.

Επίσης, στις σελίδες του ημερολογίου θα διαβάσετε σημαντικά tips και συμβουλές για την περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών σας από τον Kevin.Murphy.

Το pocket size ημερολόγιο του 2015, με την ευγενή χορηγία της εταιρείας Kevin.Murphy, θα το βρείτε στο must Ιανουαρίου που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο Σάββατο στα περίπτερα, με εξώφυλλο την όμορφη Βαλεντίνα Elsayed, στην τιμή των 4.50 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση