ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ summer dress με εσπαντρίγιες και κορδέλα
 

Ο Γιώργος Κιμούλης πρόκειται να σκηνοθετήσει νέα θεατρική παράσταση

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του.

newsroom must

Το τελευταίο διάστημα ο διάσημος σκηνοθέτης και ηθοποιός, Γιώργος Κιμούλης, είχε βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τους λάθος όμως λόγους, καθώς την αρχή για τις καταγγελίες εναντίον του είχε κάνει η Ζέτα Δούκα, κατηγορώντας τον για λεκτική βία.

Μετέπειτα, ακολούθησε πλειάδα καταγγελιών, από παλαιότερους συνεργάτες του όπως η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Λέχου, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Αιμιλία Υψηλάντη, η Τζένη Ιωακειμίδου, ο Κώστας Αρζόγλου κ.ά.

Σύμφωνα όμως με νέα δημοσιεύματα, συγκεκριμένα του Κωνσταντίνου Ταχτσίδη από το ‘2020mag.gr’, ο ίδιος πρόκειται να σκηνοθετήσει μια μεγάλη θεατρική παραγωγή, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά στο όνομά του.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο αρχικός σκηνοθέτης της παράστασης «Κάντω Τζαβέλλα – Δραγώι στα χρόνια της επανάστασης», Μενέλαος Τζαβέλλας, απομακρύνθηκε από τη θέση του και η παραγωγή προσέγγισε τον Γιώργο Κιμούλη ώστε να αναλάβει τη θέση, κάτι το οποίο φέρεται να αποδέχθηκε.

Από την άλλη, η υπεύθυνη επικοινωνίας της παραγωγής, Ν. Λεμπέση, αρνήθηκε κατηγορηματικά το γεγονός, ξεκαθαρίζοντας πως ο κ. Τζαβέλλας δεν έχει απομακρυνθεί, αλλά ο Γιώργος Κιμούλης «έχει καλεστεί από εμένα και τη μητέρα μου και από κανέναν άλλον, για να μας δώσει τα φώτα του».

Η κ. Λεμπέση πρόσθεσε, «Δεν είναι ψέματα, αλλά ο κύριος Κιμούλης δεν σκηνοθετεί. Τον έχουμε φέρει για να μας δώσει ιδέες για την παράσταση. Δεν σκηνοθετεί. Υπογράφει ο κ. Τζαβέλλας. Μιλάμε για τον Γιώργο Κιμούλη. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι η ιστορία του θεάτρου».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Το party για τα 25 χρόνια must

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, ...
newsroom must
 |  NEWS