ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ summer dress με εσπαντρίγιες και κορδέλα
 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Το ντουέτο της κόρης του με γνωστή τραγουδίστρια

Τα πρώτα μουσικά βήματα της 17χρονης Αικατερίνης.

Μαρία Καραμάνου

Μέσω των social media, η Αλέξια Βασιλείου εξέφρασε το δημόσιο "ευχαριστώ" προς την κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, Αικατερίνη, για το ντουέτο τους στο πρώτο τραγούδι που έγραψε μάλιστα η ίδια. Ένα αρκετά μεγάλο επίτευγμα σε μία τόσο νεαρή ηλικία. Να υπενθυμίσουμε βέβαια και την νίκη της στον διαγωνισμό ''Fengaros 2023'' μαζί με το συγκρότημα της. 

Photo By @alexia_vassiliou On Instagram

Η γνωστή Κύπρια τραγουδίστρια διοργάνωσε μια θεματική συναυλία με τίτλο "Κύπρις" στο Κυπριακό Μουσείο, στην οποία συμμετείχε και η Αικατερίνη Χριστουδούλη. Με αφορμή αυτή τη συναυλία, η Αλέξια αποφάσισε να δημοσιεύσει δύο φωτογραφίες τους από τη λαμπερή βραδιά και να την ευχαριστήσει δημόσια για το τραγούδι που έγραψε.

Photo By @alexia_vassiliou On Instagram

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Αλέξια σχολίασε, «Ευχαριστώ Αικατερίνη Χριστοδουλίδου για το ντουέτο μας στο τραγούδι που έγραψες». Η ανάρτηση αυτή γνώρισε επίσης την υποστήριξη της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά, που την αναδημοσίευσε, εκφράζοντας την υπερηφάνειά της για την κόρη της. Η Αικατερίνη, που είναι μόλις 17 ετών, έχει φανερώσει το μουσικό της ταλέντο, και η αγάπη της για τη μουσική είναι γνωστή σε όλους.

Να υπενθυμίσουμε πως η συναυλία διοργανώθηκε από το Τμήμα Αρχαιοτήτων του Υφυπουργείου Πολιτισμού και αντιπροσωπεύει ένα από τα καλλιτεχνικά έργα της Αλέξιας. Η συναυλία είχε θέμα τις Κυπριακές αρχαιότητες.

Η Αλέξια Βασιλείου επιδίωξε να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία για το κοινό, με μια μουσική παράσταση που αναδείκνυε την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου. Η αφοσίωσή της στη μουσική και η εμπνευσμένη δημιουργία της αποτέλεσαν ένα επιτυχημένο καλλιτεχνικό εγχείρημα που προσέλκυσε το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό του κοινού.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Το party για τα 25 χρόνια must

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, ...
newsroom must
 |  NEWS