ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ summer dress με εσπαντρίγιες και κορδέλα
 

Θεόδωρος Ελευθερίου: «Δεν πρέπει κανείς να παρασύρεται από τον κόσμο των social media»

Wiz Guide

«Πρέπει πρώτα να δίνεται έμφαση στη νοστιμιά του πιάτου και μετά έρχεται και η παρουσίασή του. Στόχος είναι να υπάρχουν και τα δύο στο μέγιστο βαθμό», αναφέρει χαρακτηριστικά στο WiZ ο ταλαντούχος σεφ, βρίσκοντάς με απόλυτο σύμφωνο μιας και ζούμε στην εποχή που σε αρκετές περιπτώσεις η εικόνα μετρά περισσότερο από την ουσία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση

Για steak στην ταβέρνα

Για steak στην ταβέρνα

5 ταβέρνες που έχουν πιάσει τον παλμό της εποχής και προσφέρουν πολύ επιλεγμένα κρέατα.
 |  GOING OUT